Leven! What's the name of the game
De (moderne) mens is gewend om te kijken en te denken vanuit afgescheidenheid: een wereld van ik en jij en wij en zij. Van vriend en vijand. Een wereld waarin het lastig blijkt onze onderlinge problemen 'duurzaam' op te lossen.
De meest recente (grensverleggende) wetenschap doet een ander licht op het geheel schijnen.
De inhoud van dit boekje doet op speelse wijze de huidige wetenschappelijke kennis versmelten met dat wat in de oudheid al bekend was en in de oude wijsheid tradities staat beschreven. Het zou wel eens het geheim van de smid kunnen zijn waarmee de oplossing is gevonden voor de problemen waar de moderne mens mee geconfronteerd wordt.
Als we dat geheim tenminste willen omarmen en in de praktijk brengen…

Te bestellen via: info@loftymind.nl
€ 10,00 excl. portokosten 


LofT Wijzer | Jhanna Houweling
De LofT Wijzer is een klein boek met een grote inhoud. Het weerspiegelt de kern van de theatervoorstelling Kijken met andere ogen. Dit boek geeft je de mogelijkheid in drie stappen inzicht te krijgen in de oorzaak van de conflicten in je leven. Je wordt de drie niveaus gewezen van waaruit je het magische Spel van het Leven kunt spelen. Niets hoeft, alles mag.
De keuze is aan jou!
Overigens geldt voor alles wat je wordt wijsgemaakt: neem nooit iets klakkeloos aan! Onderzoek, ervaar en handel naar beste kunnen. Dit boekje is één van de wegen die leiden naar leven in vrijheid.

Te bestellen via:
info@loftymind.nl

€ 7,95 excl. portokosten

 

 

 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Loft | Jhanna Houweling Jan Willem Frisohof 59  2517LA Den Haag  T  070 3552159  M  0654305355 E  info@levenoftheater.nl   sitemap  webdesign: www.arteos.nl